Åpen time

Industrilopet.jpg

STN startet i 2018 med åpen time hos en STN bedrift. De medlemmene som kan, treffes hos en medlemsbedrift kl. 15.00 og får en time med siste nytt fra bedriften. Dette har vært en suksess. I dag var vi hos Ertec. 

AG Mekanikk, Lisand, Risør Engineering, Lindal, TeamTec, Suntec og Michel Esnault (STN) fikk en flott presentasjon av Geir om utvikling til Ertec. Fra de store høyder til de dype daler og hvordan de nå arbeider seg i riktig retning. 

Markedene fritidsbåt, yrkesbåt og det nye bygg markedet ble beskrevet. Spesielt utfordringen med de gode relasjoner mot kunder som nå endret seg med nye eiere hos kunden og nye forhandlingspartnere som mangler bransjekunnskap. 

Vi hadde en diskusjon om merkevarebygging og hvor viktig det var å bygge dette opp rundt firmaet og ikke enkeltpersoner. 

Geir avsluttet med informasjon om et nytt lovende prosjekt om Industri 4.0, DigiFab som Ertec er med i. Vi følger dette prosjektet for å se om det passer inn i STN strategi på et senere tidspunkt.